Hakeminen ja hinnat

PÄIVÄHOITOPAIKAN HAKEMINEN:

1. Päivähoitopaikkaa haetaan ottamalla yhteyttä päiväkodin johtajaan: Netta Halme 040-1878300 / paivakoti.tiitiainen@gmail.com.

2. Perhe täyttää sähköisen palvelusetelihakemuksen osoitteessa http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Lasten-paivahoito/Verkkoasiointi sekä toimittaa tulotiedot varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

3. Palvelusetelipäätöksen jälkeen perhe ja päiväkodin johtaja tekevät kirjallisen palvelusopimuksen lapsen päivähoidosta.

Palvelusetelistä voitte lukea lisätietoa osoitteessa: http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Lasten-paivahoito/Paivahoidon-palveluseteli/Tietoa--perheille

HINNAT:

Päiväkotimme päivähoitomaksut ovat samansuuruiset kuin kunnallisessa päivähoidossa. Päivähoitomaksu määräytyy perheen koon, bruttotulojen ja lapsen hoidon laajuuden perusteella. Päivähoitomaksun suuruuden voi käydä arvioimassa päivähoidon sähköisen asioinnin kautta asiakasmaksulaskurilla. Kesä-, heinä- ja elokuu ovat perheelle maksuttomia kuukausia, mikäli lapsi ei tarvitse päivähoitoa koko kalenterikuukauden aikana.

Päiväkotimme palvelutarjonta:

- Kokoaikanen varhaiskasvatus yli 16pv/kk tai 11-15pv/kk

- Esiopetus + varhaiskasvatus 4-5h (yli 16pv/kk tai 11-15pv/kk)